vineri, 8 octombrie 2021

Trezirea spirituala - Awakening

 Ce înseamnă? Definiția generala o puteti găsi cu un search. Definiția mea este următoarea: omul este o mașinărie condusă de hormoni-sentimente. Când conștiința noastră se va trezi la viață  vom înțelege tiparele funcționării omului. Invatam cum sa intram in modul "ascultare" și putem intelege "vocile" tuturor emoțiilor noastre, putem media o comunicare cu voința noastră.

Astfel reusim sa facem tot ce dorim, putem fi oricine dorim dar vom alege sa fim autentici cu cei din jur. Devenim oglinzi sufletești și vom observa in noi emoțiile și adevărata identitate a oamenilor cu care comunicam, nu ceea ce vor ei sa fie ( asta înseamnă că vom simți și suferințele lor).   

Avem un moment de "revelație" sau "evrika" apoi va urma un proces de durata de exersare, învățare. Cu ce ne ajuta practic? După ce trecem prin awakening învățăm că putem comunica si ne putem adapta mai usor la cei din jur. Scopul este să-i ajutăm pe cei din jur să trăiască.

 Cum vor funcționa pe termen lung relațiile noastre? Daca singurul nostru scop este să facem pe plac fiecarei persoane care este ghidate de sentimente, la un moment va fi epuizant. Daca este o persoana din familie cu care petrecem mult timp o vom ajuta să-și găsească Echilibrul, pacea interioara. Dar orice alte interacțiuni vor avea un efect temporar.

Singura soluție cu efect pe termen lung este sa-i ajutăm pe cei din jur să înțeleagă ce înseamnă pentru ei trezirea. Dar răspunsul indivizilor poate fi diferit: 

-unele persoane pot nega.

-unele persoane vor reveni la normal pentru că sunt dependente de sentimentele puternice. 

-unele persoane pot intelege ce înseamnă trezirea dar nu se mai pot întoarce înapoi și pot intra in depresie

-unele persoane pot folosi aceste cunoștințe pentru ai manipula pe cei din jur. (Sociopați).


Care este viitorul nostru?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu