joi, 2 decembrie 2021

Paradoxul temperaturii corpului


Introducere. Conform studiilor actuale cresterea temperaturii corpului este un mecanism care ajuta corpul sa lupte impotriva virusilor si bacteriilor (desi inca sunt doctori care considera ca temperatura este un simptom al bolii si trebuie tratata).

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7195085/

https://youtu.be/-zGq1pU9Uks

Nu am studii medicale dar ii rog pe cei care au sa verifice urmatoarea ipoteza: 

1. Pulsul nu il modificam noi ca vrem (doar prin puterea gandului) ci il regleaza corpul (inconstient) in functie de necesitatile corpului. La fel, temperatura este modificata inconstient de mecanismele celulare. 

2. Intrebarea este: temperatura corpului ajuta corpul sa lupte cu virusi/bacterii sau efectelele ridicarii temperaturii? 

Din punctul meu de vedere, supraoxigenarea (ritmul respiratiei) este cea care ajuta corpul (celulele sistemului imunitar) sa lupte. Doar ca respiratia este controlata si constient si de aceea este nevoie de un mecanism prin care corpul sa ne determine sa marim ritmul respiratiei - cresterea temperaturii corpului. L-am putea numi o metoda de comunicare intre celulele corpului si constient. 

Puteti vedea cum va puteti vindeca constient (ajutati corpul/celulele sistemului imunitar sa lupte) prin exercitii de respiratie (ex yoga, meditatie, metoda Wim Hof etc) 

https://youtu.be/A6jqaALpEFM


Extra:

-Ce s-ar intampla ,daca, atunci cand avem temperatura, ne este frig si tremuram, in loc sa ne invelim, sa ne obisnuim cu senzatia de frig? (asa cum putem "amorti" o zona a corpului care ne doare atunci cand ne lovim)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu